Kom de bloemetjes buitenzetten tijdens de grote happening Kasteel Meyplant! De kinderen en jongeren van alle afdelingen van de academie in Heusden-Zolder, Beringen, Houthalen-Helchteren, Leopoldsburg en Tessenderlo laten bloemen en planten welig tieren in de voortuin van het roze kasteel. Veel kunst in de vorm van fauna en flora te zien in de expo of te beleven in de zoektocht van 29 april t.e.m. 14 mei. Tijdens het openingsweekend, zaterdag 29, zondag 30 april en maandag 1 mei zit je helemaal op rozen want dan is het extra genieten van workshops, animatie, muziek, kunst en lekkere catering. 

 

E X P O
DATA
29 april – 14mei
UREN
maandag + dinsdag + donderdag + vrijdag 16u-19u
woensdag + zaterdag + zondag 13u-19u
LOCATIE terrein Kasteel Meylandt, Meylandtlaan 20, Heusden-Zolder

 

Z O E K T O C H T
Tijdens de volledige duur van de expo, van 29 april tot 14 mei, kan je met je vriendjes als echte speurders deelnemen aan een avontuurlijke zoektocht en na afloop ontvang je een leuke verrassing! Je betaalt €2 per kind of je kan de workshop/zoektochtkaart gebruiken. Ook vriendjes kunnen zich inschrijven.

DATA 29 april – 14 mei
UREN maandag + dinsdag + donderdag + vrijdag 16u-19u, woensdag + zaterdag + zondag 13u-19u.
PRIJS Je betaalt €2 per kind of je kan de workshop/zoektochtkaart gebruiken.

 

K U N S T E N F E S T I V A L
Tijdens het openingsweekend, zaterdag 29, zondag 30 april en maandag 1 mei zit je helemaal op rozen want dan is het extra genieten van workshops, animatie, muziek, kunst en lekkere catering. Zondag 30 april houden we een opendeurdag van de volwassenen in het kasteel. 

 

W O R K S H O P S
Leef je creatief uit tijdens tal van leuke workshops: vogel drukken, schelp beschilderen, bloempot beschilderen, insectenpin, diadeem versieren, grimeren, button, haartooi, windlint rijgen, macramé bladvorm, dier stempelen. Je betaalt €2 per workshop of je kan de workshop/zoektochtkaart gebruiken.

DATA 29 april – 30 april – 1 mei
UREN zaterdag + zondag + maandag 13u-19u.
PRIJS Je betaalt €2 per workshop of je kan de workshop/zoektochtkaart gebruiken.

 

O P E N D E U R
Zondag 30 april houden we ook een opendeurdag van de volwassenen in het kasteel. 

 

P A R K E R E N