Dit jaar laten we ons niet tegenhouden door één of andere pandemie! Dé grote expo van alle kinderen en jongeren van de hele academie zal doorgaan! Veilig in openlucht, per reservatie, met mondmasker (vanaf 12j) en uitgestippelde route. Van 22 mei tot en met 6 juni in de voortuin van onze hoofdvestigingsplaats, Kasteel Meylandt in Heusden-Zolder. Ongeveer 2600 leerlingen van onze locaties in Heusden-Zolder, Beringen, Leopoldsburg, Tessenderlo en Houthalen-Helchteren tonen hun werken op de tentoonstelling Zomersproet. Zon, zee, strand en alléén maar goeie vibes!

Reserveer voor elke persoon afzonderlijk, ook per kind. De gegevens die we van je vragen bij het reserveren worden enkel gebruikt in geval van contact tracing en geen enkel ander doeleinde.

Gelieve je omwille van de coronamaatregelen te houden aan het gereserveerde tijdslot en een mondmasker te dragen vanaf 12 jaar. We zijn beperkt in parkeermogelijkheden, dus niet alleen gezond maar ook handig als je te voet of per fiets kan komen.

WANNEER? 22 MEI T.E.M. 6 JUNI
VERPLICHT RESERVEREN: VIA ONDERSTAANDE KNOP OF 011 80 80 89
WAAR? TERREIN KASTEEL MEYLANDT
MEYLANDTLAAN 20, HEUSDEN-ZOLDER